Волинь опинилася на 4 місці по невиплаті заробітної плати

0
-1
Волинь опинилася на 4 місці по невиплаті заробітної плати
Кінець року чимало роботодавців, на жаль, завершують з боргами. Зокрема, вони боргують значні суми своїм працівникам.

Державна служба сатистики оприлюднила дані щодо заборгованості з виплати заробітної плати в Україні. Так, станом на 1 грудня в Україні підприємці заборгували 4 млрд грн, що на 218 млн грн більше, ніж у листопаді, пишуть Волинські Новини.

До слова, деяким регіонам вдалося зменшити суму боргу перед працівниками. У Києві, напрклад, борг із заробітної плати за місяць скоротився на 22 мільйони. На 10 мільйонів зменшилась заборгованість у Херсонській області. В Харківській, Запорізькій, Житомирській та Дніпропетровській областях також вдалося незначно скоротити заборгованість.

Натомість в інших регіонах борги із зарплати зросли. Найбільший стрибок відбувся у Дніпропетровській +92,1 млн грн, Луганській +60,9 млн грн та Львівській областях +63,7 млн грн.

Волинь опинилася на 4 місці. Порівняно з листопадом, борги із зарплати в грудні в області зросли на 14,2 млн грн. Такий показник – один із найвищих у 2020 році. Найбільше борги із зарплат зростали лише у попередньому місяці: +14,3 млн грн. Проте найбільше роботодавцям вдалося скоротити борги з зарплати у квітні цього року – на 16,9 млн грн.

На Волині економічно активні підприємства боргують зарплату понад чотирьом тисячам працівників.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні