Лучанка придбала квартиру з багатотисячними боргами за комуналку

1
-1
Лучанка придбала квартиру з багатотисячними боргами за комуналку
Виявилось, що за новопридбаною квартирою чимало несплачених комунальних боргів. Хоча нотаріус в договорі купівлі-продажу посвідчила: боргів нема. Жінка почала звертатися і до колишніх власників квартири, і до нотаріуса.

Про це йдеться у сюжеті “Аверсу”.

Однокімнатну квартиру на вулиці Чехова жінка придбала більше року тому. Як виявилося, помешкання – з 15 тисячами гривень несплачених комунальних боргів.

“Коли я пішла ставити лічильник на воду, мені сказали, що не поставлять, бо у вас борг лише за воду – до трьох тисяч”, – зазначила Лідія Лісницька.

Колишня власниця запевнила, що заплатить, коли будуть гроші. І наголосила: покупець знала, що квартира має борг. А нотаріус засвідчив, що квартира без боргів, бо, мовляв, продавчиня нерухомості зробила “добру знижку”.

Згодом жінка, яка продала квартиру, перетелефонувала журналістам і запевнила, що погасить всі борги.

“У мене був на житло валютний кредит. Там треба було терміново продати, аби прооперувати батька і закрити валютний кредит”, – пояснила вона.

Юристи ж в таких випадках рекомендують звертатися до суду.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дятли там опалення суто 76 тис,які 15 тис? Не бути вам журналістами
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні