Екшн по-волинськи: затримали серійного крадія солодощів і тракторів. ФОТО

0
5
Екшн по-волинськи: затримали серійного крадія солодощів і тракторів. ФОТО
Поліцейські управління карного розшуку затримали «серійного» шахрая-угонщика, повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

Зловмиснику інкримінують незаконне заволодіння транспортним засобом та заволодіння чужим майном шляхом обману. Відомо вже про понад мільйон гривень збитків, завданих ним волинянам.

У кінці листопада до поліції Ковеля звернувся менеджер одного із місцевих підприємств та повідомив, що кампанія передала кондитерські вироби на майже пів мільйона гривень для доставки до Київської області. Товар завантажили у вантажівку Renault Premium та відправили у потрібному напрямку. Проте через декілька днів виявилось, що особа, яка мала доставити його на місце призначення, не виконала своїх зобов’язань й нині не виходить на зв’язок.

Схоже повідомлення надійшло й до Луцького відділу поліції всередині грудня. 37-річний лучанин розповів, що особа, яка перевозила трактор FARMLEAL, вартістю понад 500 тисяч гривень, не доставила його до місця призначення й зникла.

Працівники управління карного розшуку встановили, що до вчинення цих кримінальних правопорушень причетний 41-річний мешканець Київської області. Учора його в результаті кропітких оперативно-розшукових заходів виявили в м. Дубно. Встановили, що зловмисник представлявся не своїм іменем, а при собі мав фіктивне посвідчення водія. Куди шахрай збував товар, яким заволодів незаконно, правоохоронці нині встановлюють.

Також відомо, що він причетний до схожих протиправних дій на території інших областей.

За цими фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 3 ст. 190 (Шахрайство, вчинене у великих розмірах) та ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом, що завдало великої матеріальної шкоди) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні