Чемпіонат Англії з футболу можуть перервати через спалах коронавірусу в клубах

0
-5
Чемпіонат Англії з футболу можуть перервати через спалах коронавірусу в клубах
Розіграш англійської Прем'єр-ліги (АПЛ) може бути припинений в січні терміном на два тижні після сплеску випадків захворювання коронавірусу у клубах. Таку можливість розглядає керівництво чемпіонату.

Пише РБК.

Раніше пресслужба АПЛ поінформувала, що за тиждень в клубах ліги виявлено 18 випадків інфікування - найбільша кількість з початку сезону. Попередній рекорд був встановлений в середині листопада, коли інфікованими виявилися 16 осіб.

Також видання зазначає, що існує ймовірність скасування матчів третього раунду Кубка Англії, які повинні пройти на початку січня.

Нагадаємо, напередодні матч АПЛ "Евертон" - "Манчестер Сіті" був відкладений через спалах коронавірусу в манчестерській команді, у складі якої виступає українець Олександр Зінченко. Також зараження були виявлені в кількох клубах другого дивізіону.

Також стало відомо, що під питанням поєдинок "Фулхем" - "Тоттенхем", намічений на завтра, 30 грудня. Кілька представників "Фулхема" отримали позитивний тест на COVID-19.

Крім того, "Шеффілд Юнайтед" оголосив, що сьогодні проведе зустріч з "Бернлі", попри низку позитивних тестів в команді.

Головний тренер "Саутгемптона" Ральф Хазенхюттль пропустить гру 29 грудня з "Вест Хемом" через позитивного результату одного з членів його сім'ї.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні