Від 5 січня стартує реєстрація на пробне ЗНО-2021

0
-3
Від 5 січня стартує реєстрація на пробне ЗНО-2021
Реєстрація на пробне зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО) розпочнеться 5 січня і триватиме до 19 січня включно. Кожен учасник цього року зможе вибрати лише один предмет для проходження пробного ЗНО.

Про це повідомили у пресслужбі Міністерства освіти і науки, пише Бабель.

Зареєструватися для участі можна буде на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти. Тестування з усіх предметів (українська мова, українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська, іспанська, німецька та французька мови) відбудуться 10 квітня.

Вартість тестування, порівняно з минулим роком підвищили. У Міносвіти це повʼязують зі зменшенням очікуваної кількості тестувань і збільшенням оплати праці педагогів. Вартість різнитиметься за регіонами й коливатиметься в межах від 195 до 255 гривень.

Водночас, додають у відомстві, у 2021-му учасники матимуть додаткові можливості. Кожен з них зможе завантажити тестові зошити з усіх навчальних предметів із переліку предметів ЗНО-2021 і пройти тестування вдома, після чого внести свої відповіді у форми на спеціальний сервіс для визначення результатів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні