У Луцьку з'являться сучасні зупинки з типовими дизайнами

2
-8
У Луцьку з'являться сучасні зупинки з типовими дизайнами
У місті Луцьку встановлюватимуть сучасні зупинки, бо теперішні – потребують оновлення. Про це йшлося під час засідання 3 сесії Луцької міської ради сьогодні, 29 грудня.

«Управління архітектури замовило розробку відповідних типових дизайнів для встановлення сучасних зупинок. На цей момент естетична сторона проектування завершилася, розробляють орієнтовні кошториси, щоб підприємці розуміли. Зараз у Луцьку 77 зупинок перебувають у власності, які узаконені за допомогою «схеми» 2000-х років», – розповів мер міста Ігор Поліщук.

Він каже, що більшість із теперішніх зупинок мають непристойний вигляд, потребують оновлення та не відповідають вимогам часу. Мер Луцька зазначив, що підприємці, які погодилися реконструювати зупинки, написали відповідні гарантійні листи, тож їм продовжуватимуть договори оренди.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Які вони сучасні??? Типові, совкові, базарного типу!!!!!!
Відповісти
Який світогляд мера - такий же і у міста
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні