--> Як заохотити чоловіка допомогти у прибиранні | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Як заохотити чоловіка допомогти у прибиранні

1
-7
Як заохотити чоловіка допомогти у прибиранні
Через прибирання в родинах часто трапляються сварки.

Щоб цього не було фахівці рекомендують скласти план дій, які допоможуть парі швидко та легко доглядати за домом разом, пише Cosmo.

Один з способів заохотити партнера - це перетворити прибирання в тренування або розвагу. Миття підлоги може стати тренуванням, адже воно спалює калорії. Треба дозволити чоловікові розважатися, танцювати чи співати в порохотяг.

Перед прибиранням слід відразу розподілити обов'язки. Таким чином можна запобігти хаотичності і водночас контролювати, що зроблено. Найкраще - це мати список справ.

Прибирання не варто робити цілий день. Можна прибирати поступово, наприклад, а не лише на вихідних.

Чоловіку треба дати можливість відчути себе суперменом, прикрутивши ручку, відремонтувавши замок, чи поправивши карниз. Головне – спокійно і впевнено сказати, що потрібна його допомога.

Не рекомендують сваритися, якщо щось виходить не так. Обов'язково потрібно допомогти хлопцю і розповісти, що, де, як і чим очищати. Можна показати, як краще мити вікно або плитку у ванній, щоб на них не залишилося слідів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І зняти той "концерт", і викласти в інтернет)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні