Біля Луцька затримали чоловіка, який вбив товариша

0
0
Біля Луцька затримали чоловіка, який вбив товариша
На Волині спіймали вбивцю 57-річного чоловіка.

Про це повідомляє поліція області, пише Вісник.

Нагадаємо, 22 грудня близько 15-ї години до поліції повідомили про те, що в с. Лаврів Луцького району знайшли неживим 57-річного чоловіка в його ж оселі. На тілі померлого виявили тілесні ушкодження та ножові поранення.

Поліцейські встановили, що до вбивства може бути причетним знайомий потерпілого: чоловіки напередодні разом вживали спиртні напої, після чого між ними виник конфлікт. Підозрюваний наніс кілька ударів товаришу, від яких той і помер.

Зловмисник втік з місця злочину і більше доби переховувався. Ввечері, 24 грудня, його затримали оперативники в одному з дачних масивів Луцького району.

Раніше зловмисник уже був судимий за нанесення тілесного ушкодження, яке спричинило смерть. Нині йому знову оголосили підозру – цього разу за вбивство. Підозрюваному загрожує позбавлення волі терміном від семи до п'ятнадцяти років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні