На Волині виявили вантажівку з нелегально зрубаними соснами. ФОТО

1
-3
На Волині виявили вантажівку з нелегально зрубаними соснами. ФОТО
Поліцейський офіцер громади під час патрулювання населених пунктів Люблинецької громади виявив автомобіль з деревиною. Про це інформують на сторінці поліцейські офіцери громади у Волинській області.

Зокрема, поліцейський Андрій Тарасюк під час патрулювання в селі Черкаси зупинив автомобіль за порушення правил дорожнього руху марки "ГАЗ-3302", під керуванням мешканця Ковельського району.

Під час огляду багажного відділення офіцер громади виявив деревину породи сосна в кількості 68 штук, без відповідних документів.

а місце події викликали слідчо-оперативну групу Ковельського відділу поліції ГУНП у Волинській області. В ході слідчих дій автомобіль помістили на штрафмайданчик.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не треба бігати за шахраями і спекулянтами до дорогах Волині та намагатись їх піймати. Прийдіть на "старий ринок", що по вул Глушець, - де живу рибу продають, біля кіоску із продажу валюти та побачите скільки ці торгаші вже продали і виторговують за ялинки, сосни. Тільки би у поліціянтів та муніціпальної варти бажання було штрафувати цих ялиночників хитрожо..х. Впевнений, що у кожного, хто продає зараз на ринках Луцька ялинку чи сосну при перевірці документів на здійснення підприємницької діяльності чи проведення торгівлі у цих місцях немає ніяких дозволів.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні