У Рівному школярки курили під час уроку. ВІДЕО

3
-5
У Рівному школярки курили під час уроку. ВІДЕО
Дівчатка робили затяжки, поки вчителька розповідала класу про фонтан Стравінського в Парижі.

У Рівному дві учениці однієї з середніх шкіл курили під час уроку. Відповідне відео з'явилося на YouTube у п'ятницю, 25 грудня.

Під час ролика видно, як дві дівчинки-підлітка лежать на парті і час від часу пускають клуби диму.

"У Рівному дві старшокласниці однієї з середніх шкіл курили прямо під час уроку Мистецтво. Вони робили затяжки, поки вчителька розповідала класу про фонтан Стравінського в Парижі", - йдеться в описі до відео.

"Не здумай такою бути", - говорить голос за кадром.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Права преподавателей сегодня (да и вчера тоже) как игнорировались так и продолжают игнорироваться. Уроки срывают ученики, которым, как они считают, всё дозволено. Почему бы не начать немного более жестко действовать в таких случаях и не исключать таких детей из школы? Один, два примера и дисциплина сразу встанет на место.
Відповісти
Дозволити курити, пити, наркотики ( легкі ) і дати зброю і буде порядок. А на вчительку наручники і в кожному випуску новин по 3 рази показувати!!!
Відповісти
якби знали що виженуть зі школи,то б не курили.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні