На Миколаївщині захопили нафтобазу?

0
0
На Миколаївщині захопили нафтобазу?
На територію нафтобази у Миколаївській області проникла група невідомих чоловіків, які захопили підприємство.

Пише Укрінформ.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Миколаївської області на сторінці у Фейсбуці.

"Повідомлення про захоплення приватного підприємства на території нафтобази надійшло до поліції близько 9:15 сьогодні, 25 грудня. Представник фірми повідомив, що на територію нафтобази проникла група невідомих чоловіків, і вони захопили підприємство", - йдеться у повідомленні.

Зазначається також, що на місці події працюють слідчо-оперативна група Інгульського відділу поліції, співробітники роти тактико-оперативного реагування патрульної поліції, Управління поліції охорони, які тримають ситуацію на контролі.

Попередньо встановлено, що вимоги сторін мають цивільно-правовий характер, проте, поліція з’ясовує всі обставини. Наразі проводяться необхідні слідчі дії, перевіряється законність наданих сторонами документів.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні