У ЄС нагадали Зеленському і про «кінець епохи бідності», і про розчарування року

2
-2
У ЄС нагадали Зеленському і про «кінець епохи бідності», і про розчарування року
У партії "Європейська солідарність" вважають слова президента Володимира Зеленського щодо експрезидента Петра Порошенка свідченням того, що він є безпосереднім замовником політичного переслідування п'ятого президента, пише УП.

"Інтерв'ю Зеленського і його нав'язливі фантазії щодо Порошенка свідчать про те, що саме він і є безпосереднім замовником політичного переслідування п'ятого президента і лідера української проєвропейської опозиції", - вважають у ЄС.

"Згідно опитувань різних компаній, Зеленського визнали розчаруванням року, і він так і не зрозумів, що люди чекають від нього не помсти опоненту, а кінця епохи бідності. Не "Великого крадівництва", а порятунку від коронавірусу. Не переїзду на державну дачу, а обіцяних вчителям зарплат у 4000 доларів.

Зеленський стверджує, що відсторонив одного з керівників свого офісу Татарова, але сам Татаров це заперечив.

Зеленський каже, що не впливає на прокуратуру, але за три години до суду над Татаровим прокуратура Зеленського передає справу заступника офісу Зеленського менеджеру Зеленського і за сумісництвом голові СБУ. Так, так, у Зеленського "немає корупції": справу Юрченка замнули, Холодова – забули, а пограбування держави Коломойським – взагалі табу"
.

Президент Володимир Зеленський в інтерв'ю журналу "Фокус" заявив, що людям не цікаві посадки злочинців, оскільки "всі чекають, коли посадять Порошенка".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Кінець епохи бідності"... Це він мав на увазі себе..
Відповісти
Спочатку думав піар, потіи параноя. А реально виглядає, як агонія. Бридко.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні