Трагедія на Черкащині: двоє рибалок врятували дівчину, але потонули самі

0
-4
Трагедія на Черкащині: двоє рибалок врятували дівчину, але потонули самі
Двоє рибалок потонули у річці Гнилий Тікич у Черкаській області.

Трагедія сталася 25 грудня приблизно об 11:00 у селі Хлипнівка, повідомила пресслужба Держслужби з надзвичайних ситуацій у Черкаській області.

"Чоловіки 1969 і 1993 років народження разом із 14-річною дівчиною перебували на льоду. Через деякий час лід під ними почав тріщати, люди опинилися у воді. Дорослим вдалося виштовхати з крижаної води на поверхню льоду дитину, однак самі врятуватися не змогли", - зазначається у повідомленні.

Отримавши повідомлення про подію, на місце трагедії прибули рятувальники і дістали з води тіло одного загиблого. Для пошуків іншого загиблого залучена Смілянська пошуково-рятувальна група комунальної водолазно-рятувальної служби Черкаської обласної ради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні