Сім президентів з ЄС запропонували підтримку Маї Санду

0
0
Сім президентів з ЄС запропонували підтримку Маї Санду
Президенти Естонії, Латвії, Литви, Чехії, Польщі, Румунії та Словаччини виступили в четвер зі спільною заявою, в якій висловили підтримку новій президентці Молдови Маї Санду.

Інформує Європейська правда.

У заяві сказано, що громадяни Молдови дали Маї Санду сильний мандат і сподіваються на зміни, більш амбітну програму реформ, демократію і більш тісні зв'язки з Європейським Союзом.

"Ми підтримуємо президентку Маю Санду і її наміри провести реформи, засновані на демократичних цінностях, конституційних принципах та ідеях правової держави", - підкреслили президентка Естонії Керсті Кальюлайд, президент Латвії Егілс Левітс, президент Литви Гітанас Науседа, президент Чехії Мілош Земан, президент Польщі Анджей Дуда, президент Румунії Клаус Йоганніс і президентка Словаччини Зузана Чапутова.

Ці країни також готові поділитися своїм досвідом реформ та інтеграції в ЄС, йдеться в заяві.

Мая Санду склала присягу президента Молдови 24 грудня.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні