--> Вест Хем продасть Андрія Ярмоленка? | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Вест Хем продасть Андрія Ярмоленка?

0
-7
Вест Хем продасть Андрія Ярмоленка?
Вест Хем готовий продати українського півзахисника Андрія Ярмоленка заради підписання нападника Челсі Олів'є Жиру, чиїм улюбленим гравцем у підліткові роки був наставник збірної України Андрій Шевченко.

Пише НВ.

За інформацією таблоїду, заради придбання француза англійський клуб готовий вислухати пропозиції потенційних покупців щодо українця.

Як зазначає джерело, Вест Хем хоче підсилити свою атаку, де травмований її основний нападник Майкл Антоніо, тоді як Себастьян Аллє не блищить результативністю.

Разом із тим, Жиру нещодавно дав зрозуміти, що може змінити команду в січні 2021 року задля того, щоб грати в основному складі збірної Франції.

Раніше ЗМІ дізналися, що Ярмоленко має намір розірвати контракт із Вест Хемом заради переходу в турецький Фенербахче.

Пізніше агент українського півзахисника Вадим Шаблій спростував ці чутки, заявивши, що в того немає жодних думок про зміну команди, включаючи й турецьку, до завершення терміну угоди з Вест Хемом влітку 2022 року.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні