Назвали найбільш вражаючі відкриття вчених про стосунки

0
-2
Назвали найбільш вражаючі відкриття вчених про стосунки
Стосунки між хлопцем і дівчиною стали об'єктом досліджень науковців за останні десятиліття.

Їхні відкриття нерідко допомагають парам побудувати міцні та тривалі романтичні відносини, пишуть 24 Новини.

Наприклад, дослідники з Оклендського університету в Мічигані зробили висновок, що люди з нарцисизмом, макіавеллізмом та психопатією нерідко тримають своїх колишніх біля себе задля користі. Це може бути через секс, гроші, чи інші речі. Найчастіше до такого вдаються чоловіки.

Було ще одне відкриття науковців про те, що пари, які розподіляли домашні обов'язки, були більш задоволеними своїми стосунками, ніж ті, в яких усе виконував хтось один.

Вразило й дослідження щодо того, що для чоловіків розлучення може нести смертельну небезпеку в майбутньому. Розлучені та неодружені чоловіки мають вищий рівень смертності і більш схильні до зловживання психоактивними речовинами й до депресії, ніж одружені.

Також було відкриття щодо віку для одруження. Відтак, ті, хто одружується до 30 років, має нижчий ризик розлучитись. Але, якщо одружитись після 32 років, то можливість розлучення зростає на 5%.

Дослідження Інституту Вільямса при Юридичній школі UCLA у 2018 році, в якому вивчали одностатеві і гетеросексуальні пари протягом 12 років, показало, що в одностатевих чоловічих парах найменше шансів розлучитися.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ


8 порад як побороти ревнощі 8 порад як побороти ревнощі
25 травня, 2021, 14:55
0
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні