--> Астрологиня про 2021 рік: з'явиться новий вірус і нові «захисні» тренди в одязі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Астрологиня про 2021 рік: з'явиться новий вірус і нові «захисні» тренди в одязі

0
-7
Астрологиня про 2021 рік: з'явиться новий вірус і нові «захисні» тренди в одязі
Коронавірус з нами надовго. Розслаблятися не треба. Друга половина січня і лютий пройдуть більш-менш спокійно, але у квітні чекаємо на чергову хвилю. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"За цим вірусом прийде наступний, - каже астролог. - Винайдемо вакцину від одного різновиду коронавірусу, з'явиться інший. Не потрібно сидіти в очікувані, коли все завершиться. Наживемо депресію, але нічого не змінимо. Треба переглянути своє ставлення до цього. Стати відповідальнішими до власної гігієни, стежити за самопочуттям, носити маски і не наражати на небезпеку інших".

До кінця січня не буде повністю відновлено авіасполучення з іншими державами.

"Тривалий час вірус змінюватиме наші плани і вчитиме прилаштовуватися до нових умов, - каже астрологиня. – Придумаємо новий захисний одяг, у якому спокійно будемо гуляти, не зважаючи на вірус. Очікується оновлення у моді. Нові тренди спочатку шокують, але швидко сподобаються і надовго залишаться з нами".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні