У Telegram з'явиться можливість заробляти

0
7
У Telegram з'явиться можливість заробляти
У Telegram з'являться платні функції для бізнес-акаунтів. Про це повідомив у своєму каналі месенджера засновник сервісу Павло Дуров.

За його словами, Telegram наближається до позначки в 500 мільйонів активних користувачів, що призводить до збільшення витрат на сервери і трафік. Для вирішення проблеми існує два шляхи: почати заробляти гроші, або "продатися великому гравцю".

Як підкреслив Дуров, він не збирається продавати компанію. Telegram залишиться незалежним проектом, але почне "ненав'язливо" монетизувати.

"Всі поточні сервіси Telegram залишаться безкоштовними. Крім них, ми запропонуємо додаткові функції для бізнес-команд і користувачів з розширеними потребами. Деякі з цих нових функцій будуть ресурсоємними і, як наслідок, стануть платними. Звичайні користувачі завжди будуть користуватися Telegram безкоштовно", - вказав засновник платформи.

Все, що пов'язано з обміном повідомленнями, буде вільне від реклами. Масовим публічним каналам Telegram запропонує власну рекламну платформу, "яка забезпечить користувачам комфорт і конфіденційність" та дозволить сервісу покривати витрати на сервери і трафік.

Якщо популярні публічні канали будуть монетизувати через рекламну платформу, їх власники отримають безкоштовний трафік пропорційно їх охопленням, уточнив Дуров.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні