Медичний канабіс скоро будуть застосовувати в Україні - Арахамія

0
-1
Медичний канабіс скоро будуть застосовувати в Україні - Арахамія
Лідер фракції "Слуга народу" Давид Арахамія розкрив механізми застосування в Україні медичного канабісу.

Рішення стосовно застосування медичного канабісу вже "майже готове", Арахамія сказав, відповідаючи на питання щодо реалізації результатів опитування президента та відповідних законодавчих ініціатив, пише "Уніан".

"Ви ж розумієте, що таке медичний канабіс. Ми не кажемо про вирощування в Україні і таке інше. І ми вирішили, що можемо без законопроєкту, а актами Кабміну, фактично, вирішити це питання. Так званий червоний рецепт – це всі опіати, вони йдуть за "червоним рецептом". Додати просто в цей список всі ліки, яких потребують онкохворі та інші", – сказав він.

Список цих препаратів буде розширено і протестовано такий механізм допомоги хворим протягом трьох-чотирьох місяців.

"Тоді вже можемо розглядати безпосередньо в парламенті питання локалізації – тобто, виробництва цих ліків на території України. А поки що можна використовувати імпортні препарати", – пояснив Арахамія.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні