«Нова пошта» змусила лучанина двічі сплатити за доставку посилки

1
1
«Нова пошта» змусила лучанина двічі сплатити за доставку посилки
Лучанину Сергію на «Новій пошті» довелося двічі сплатити за посилки: при відправленні та отриманні. 19 грудня він сам собі відправив три посилки з іншого міста і 21 грудня прийшов на відділення у Луцьку, аби їх забрати. Проте на «Новій пошті» його очікував сюрприз: працівники не віддавали речі, мотивуючи це тим, що їхня доставка не оплачена.

Про неприємний інцидент чоловік розповів у коментарі ІА «Конкурент».

«При оплаті я ще й уточнював, що хочу оплатити всю суму за доставку – 268 гривень. Потім я отримав смс з пошти, що посилки уже у луцькому відділені. В смс зазначалося, що до сплати нуль гривень. А коли прийшов забирати посилки, мене чекали дві несподіванки: посилки прийшли на інше відділення, та ще й нібито дві з них були неоплаченими», – розповідає Сергій.

Працівники пошти віддавати посилки відмовилися навіть при наявності трьох чеків про сплату і вимагали сплатити 210 грн.

Коли чоловік відмовився це робити, вони викликали поліцію.

«Я був змушений заплати 210 грн. Доставка посилок замість 268 гривень коштувала мені 478. Плюс я скористався таксі, адже посилки були відправлені не на те, відділення яке я зазначив», – каже Сергій.

На «Новій пошті» інцидент обіцяли загладити та повернути сплачені у Луцьку гроші, адже чоловік залишив скаргу.

У коментарі ІА «Конкурент» оператор пошти розповіла, що у такому випадку потрібно обов’язково звертатися зі скаргою у відділення і проблему вирішать.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А яке відділення?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні