--> Судили волинянина, який покусав сестру за палець | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Судили волинянина, який покусав сестру за палець

0
1
Судили волинянина, який покусав сестру за палець
На Іваничівщині чоловік під час сварки вкусив за палець на руці свою рідну сестру. За нанесення легких тілесних ушкоджень суд призначив покарання – 510 гривень штрафу.

Про це йдеться у вироку Іваничівського районного суду, пише БУГ.

12-го листопада житель Іваничівщини, перебуваючи в себе вдома, під час раптового конфлікту з рідною сестрою вкусив її за палець на правій руці. Цим він спричинив їй тілесне ушкодження, яке, згідно висновку експерта, за ступенем тяжкості відноситься до категорії легких тілесних ушкоджень.

Пізніше проти чоловіка правоохоронці порушили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 КК України. (Умисне легке тілесне ушкодження).

Під час судового засідання обвинувачений свою вину в інкримінованому йому злочині визнав повністю.

Відтак, дослідивши матеріали справи, суд визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у виді штрафу в розмірі 30 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 510 гривень.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні