600-річчя від З'їзду європейських монархів в Луцьку може стати магнітом для туристів (відео)

2
-7
600-річчя від З'їзду європейських монархів в Луцьку може стати магнітом для туристів (відео)
Відзначення 600-річчя від З'їзду європейських монархів в Луцьку може стати серйозним поштовхом для залучення в місто туристів.

Пише Конкурент.

Таку думку в ефірі програми "Позиція" на 12 каналі висловив депутат Луцькради від фракції «СВІДОМИХ» Михайло Наход.

Зі слів Михайла Находа, Луцьк значно поступається Львову в плані туристичної привабливості, попри те, що саме в Луцьку майже 600 років тому відбувся З'їзд європейських монархів, а Луцький замок – один з найбільш впізнаваних об'єктів в Україні. Проте в Старому місті, окрім кількох локацій, які є окрасою, вистачає й непривабливих місць: і курники, і руїни, і багато іншого.

"Туриста має щось приваблювати. Турист має приїхати в місто не лише подивитися одну атракцію, як от Луцький замок. Туриста потрібно задіяти на день, а краще – на два-три дні", – зазначив депутат.



Через 9 років у Луцьку будуть відзначати 600-річчя від З'їзду європейських монархів. І, на думку Михайла Находа, 9 років – достатній термін, за який можна привести Старе місто в належний стан, організувати серію заходів, приурочених до цієї дати, і таким чином дати серйозний поштовх для розвтку історичного туризму.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Рагуль крiм своего села нiчого не бачiв
Відповісти
навязлива маніакальна ідея зробити з люцька туристичну мекку не полишає владців. вільні палати в ліпінах чекають
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні