Прокурор Волині влаштував прийом у Луцькому СІЗО

0
4
Прокурор Волині влаштував прийом у Луцькому СІЗО
Керівник обласної прокуратури Віктор Тимчук здійснив особистий прийом громадян, які перебувають у Луцькому СІЗО.

22 грудня 2020 року, керівник Волинської обласної прокуратури Віктор Тимчук відвідав Луцький слідчий ізолятор.

Насамперед керівник прокуратури цікавився питаннями додержання конституційних прав громадян, які там утримуються, у тому числі питаннями їх матеріально-побутового та медико-санітарного забезпечення.

Опісля Віктор Тимчук вислухав усіх, хто захотів звернутися до нього на особистий прийом, повідомили Волинь24 у пресслужбі обласної прокуратури.

Задля своєчасного реагування на порушення прав затриманих, засуджених чи ув'язнених громадян в обласній прокуратурі запроваджено «гарячу лінію».

За номером (0332) 77-60-16 та на електронну пошту zahist_zatrim@pvo.gov.ua громадяни, інтереси чи права яких порушено під час затримання, ув'язнення чи відбування покарання, можуть у робочі дні з 8:00 до 17:00 години звернутися у прокуратуру та повідомити про ці порушення.

За цими повідомленнями організовуються перевірки та, за наявності підстав, вживаються заходи до поновлення порушених прав.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні