У Луцьку на щитах і банерах будуть рекламувати роботу

0
-7
У Луцьку на щитах і банерах будуть рекламувати роботу
Члени виконавчого комітету погодили безоплатне розміщення на рекламних щитах і банерах інформації про набір у поліцію, Національну гвардію та благодійні проекти.

Про це йшлося 21 грудня під час позачергового засідання виконавчого комітету Луцької міської ради, пишуть Волинські Новини.

На розгляд виконкому винесли кілька проєктів рішень про звільнення розповсюджувачів зовнішньої реклами від плати за тимчасове користування місцем розміщення засобів зовнішньої реклами.

Безоплатно в місті розмістять інформацію з привітанням лучан та гостей із новорічно-різдвяними святами, щодо благодійного проєкту «Чужих дітей не буває», надання населенню безоплатної правової допомоги, популяризації військової служби за контрактом у Національній гвардії України, започаткування у Луцьку Індексу благополуччя молоді, конкурсного набору в поліцію, працевлаштування громадян у підрозділ Служби судової охорони.

Рекламні засоби з таким змістом можна буде побачити на вулицях Конякіна, Львівській, Глушець, Яровиці, Кравчука, Станіславського, Гнідавській, Гордіюк, Ківерцівській, Володимирській, Ковельській, Червоного Хреста, Воїнів-афганців, Київському майдані, Задворецькій, Карпенка-Карого, Сухомлинського, проспектах Молоді, Відродження та Соборності.

Реклама на щитах і банерах буде присутньою протягом грудня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні