В Україні починає роботу місія МВФ

0
2
В Україні починає роботу місія МВФ
Президент Володимир Зеленський заявив, що з 21 грудня в Україні починає роботу місія Міжнародного валютного фонду (МВФ), яка перегляне кредитну угоду для країни в форматі stand-by.

Пише Бабель.

Про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

За словами президента, черговий транш Україна очікує отримати на початку 2021 року.

Перша заступниця голови Національного банку Катерина Рожкова під час онлайн-брифінгу заявила, що Україна виконала всі умови Міжнародного валютного фонду для отримання чергового траншу, передає «5 канал».

За її словами, для отримання траншу Україна прийняла бюджет на наступний рік, розробила законопроєкт Про банки і банківську діяльність та план відновлення платоспроможності Фонду гарантування вкладів. Транш повинен допомогти стабілізувати курс гривні в новому році і покрити дефіцит головного кошторису.

Премʼєр-міністр Денис Шмигаль назвав можливу дату, коли Україна отримає транш від Міжнародного валютного фонду. Це може бути лютий—березень 2021 року.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні