Студент з Луцька став чемпіоном України з панкратіону

0
0
Студент з Луцька став чемпіоном України з панкратіону
19 грудня 2020 року у місті Бровари Київської області відбувся чемпіонат України з панкратіону та греплінгу серед дорослих (фул контакт). На чемпіонаті спортсмени СК «Воїн» показали чудовий результат.



Зокрема, студент ЛНТУ Солтан Велієв став чемпіоном України з панкратіону у розділі "Фул" та членом Національної збірної команди України з цього виду спорту!





Також, на чемпіонаті України з панкратіону, що відбувся в Броварах, спортсмени СК «Воїн» Іван Мельничук посів ІІ місце у розділі "Традішн" та ІІІ місце у розділі "Фул", Андрій Місюк - ІІІ місце у розділі "Традішн".




Вітаємо спортсменів та тренерів Дмитра Василенка і Андрія Зінчука з перемогою та бажаємо подальших спортивних завоювань і нагород!

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні