Як правильно писати про свої досягнення у резюме

0
-6
Як правильно писати про свої досягнення у резюме
Писати про свої досягнення потрібно, щоб роботодавець зрозумів, що ви зможете покращити компанію та привести її до процвітання.

Дані про підвищення продажів, збільшення кількості переходів на сайт, прискорення процесів можна і потрібно зазначати в резюме, супровідному листі. Це вигідно виділить вас на тлі конкуренті, переконані у Work.ua.

"Подумайте, як виміряти результативність праці в цифрах. Сформулюйте конкретно — підвищив продажі на 20%, навчив 5 менеджерів, написав 100 статей, залучив до співпраці 20 нових авторів за 2 місяці, спроєктував 50 плат, зробив 208 дизайнерських листівок і так далі. У такому разі одиниці виміру не важливі, головне — цифри", - кажуть фахівці.

Якщо результат складно виміряти, радять писати про суть фактів. Наприклад, про перехід на електронний документообіг, чи виявлення збитків та вирішення проблеми.

"Випускники, які вперше влаштовуються на роботу, можуть використовувати приклади з особистого життя або навчання: навчальні проєкти, складну курсову або дипломну роботу, поєднання підробітку з навчанням, стажування", - радять експерти.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні