Українські вина з наступного року продаватимуть у Японії

0
-3
Українські вина з наступного року продаватимуть у Японії
Вже наступного року у Японії продаватимуться українські вина. Про це повідомив посол України в Японії Сергій Корсунський.

Пише Укрінформ.

«Українські вина у наступному році вийдуть на японський ринок! Якщо все пройде добре, наступними будуть горілка і пиво. Невелика, але динамічна компанія Helms Ltd. прагне зробити Йокогаму – місто побратим Одеси – вітриною українського вина в Японії. Ми їм допоможемо. Чудова зустріч сьогодні з СЕО Юкі Ісі і його командою», – написав український посол, передає Seeds.

Нещодавно вино El Capitan Pinot Gris бренду 46 Parallel отримало визнання престижного Міжнародного конкурсу Concours Mondial de Bruxelles 2020. Вино визнане одним із кращих серед 8500 вин із 46 країн-виробників.

46 Parallel Wine Group — єдина українська компанія, яка отримала вищі нагороди в рамках сліпих дегустацій конкурсу. Цього року конкурсні вина оцінювали 55 комісій дегустаторів – всього 250 професіоналів світового рівня компетенції.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні