В Овручі 24-річний сирота підірвав себе гранатою

0
0
В Овручі 24-річний сирота підірвав себе гранатою
В місті Овруч Житомирської області 24 річний чоловік підірвав себе гранатою.

Трагедія сталася на вул. Покальчука. Відомо, що загиблий – сирота. Про це повідомив Олексій Кравчук у групі Facebook. "В Овручі знову трагедія. Підірвав себе хлопець, сирота, 24 роки", - написав Кравчук, інформує Газета.юа.

У поліції інформацію підтвердили. З'ясували, що в будинку загиблого була компанія його друзів. Після раптової суперечки господар попросив усіх піти. Коли двоє гостей пізніше повернулися – знайшли понівечене тіло, розповіла начальник відділу комунікації обласної поліції Алла Ващенко.

"18 грудня в будинку хлопця перебувала компанія молодих людей – вони разом відпочивали, в тому числі, було присутнє спиртне. У якийсь момент виникла раптова суперечка і господар попросив гостей піти, продемонструвавши при цьому предмет, схожий на гранату. Вранці 19 грудня двоє з його гостей повернулися і застали на місці розірване тіло", - розповіла Алла Ващенко.

На місці події працювала поліція. Встановлюються всі обставини події.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні