«Луцьктепло на межі банкрутства», - погрожує «ВолиньГаз»

4
6
«Луцьктепло на межі банкрутства», - погрожує «ВолиньГаз»
У разі, якщо державне комунальне підприємство «Луцьктепло» не буде спроможне виконати рішення суду, то підприємство «Волиньгаз» буде змушене ініціювати процедуру банкрутства ДКП «Луцьктепло».

У разі, якщо державне комунальне підприємство «Луцьктепло» не буде спроможне виконати рішення суду, то підприємство буде змушене ініціювати процедуру банкрутства ДКП «Луцьктепло».Про це інформують у «Волиньгазі», пише Волинь.

Суд задовольнив позовні вимоги АТ «Волиньгаз» щодо заборгованості ДКП «Луцьктепло» за послугу розподілу природного газу. Всього комунальне підприємство зобов’язане сплатити газорозподільній компанії 16,6 млн грн. боргу. Із них майже 300 тис грн – штрафні санкції.

Підприємство комунальної теплокомуненергетики «Луцьктепло» не виконує зобов’язань та умов Типового договору, який уклало з газорозподільною компанією «Волиньгаз» щодо своєчасних розрахунків за послугу розподілу газу, - розповів директор фінансовий АТ «Волиньгаз» Андрій Тимчишак. – Наше підприємство надавало та продовжує надавати своєчасні та якісні послуги з розподілу природного газу, а ДКП «Луцьктепло» сплачує кошти невчасно та не в повному обсязі».

Оскільки заборгованість підприємства ТКЕ продовжує зростати, газорозподільна компанія «Волиньгаз» буде змушена звернутись до суду з новим позовом. На сьогодні сума боргу вже становить біля 20 млн грн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну то закрийте і нехай щороку не мучиться саме, і не мучить людей
Відповісти
Низький тариф та незадовільна робота з боржниками привів до банкротства.
Відповісти
Напевне дуже велику пенсію маєте-прям таки міністерську.
Відповісти
Камери по всім котельням ставити ,грошикі є,а зарплату і борги не треба платити))))) це банкрутство сплановане заздалегідь))) по іншому в нас не буває
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні