В Луцьку стартував продаж новорічних ялинок: ціни. ФОТО

0
-11
В Луцьку стартував продаж новорічних ялинок: ціни. ФОТО
Продаж різдвяних ялинок та сосен розпочали у низці локацій міста напередодні дня Святого Миколая: придбати можна як зрізані дерева, так і ялинки у горщиках та композиції з гілок.

Інтернет-видання «Волинь Online» оглянуло одне з місць продажу ялинок, що на проспекті Соборності поблизу Завокзального ринку.

Від 700 до 1000 гривень, залежно від розміру, коштують ялинки у горщиках. Як розповідає продавець, дерева виростили у розсаднику декоративних рослин у Струмівці. Ялинки також доставлять містом.

Поряд розпочали роботу кілька точок продажу зрізаних хвойних дерев та композицій з ялинкових гілок – продаж здійснюють лучани та продавці з Камінь-Каширського району.

На «Ялинковому ярмарку» пропонують придбати волинські сосни вартістю від 200 гривень, залежно від висоти. Ялинок тут наразі у продажу немає, оскільки сосни можуть стояти у помешканнях довше та користуються більшим попитом. Композиції з хвойних гілок, привезені із Закарпаття, коштують від понад сотні гривень. Зі слів продавця Віталія, сосна у приміщенні може простояти півтора-два місяці, а в’язані гілки стоятимуть навіть довше, люди виносять їх з дому часом аж на Великдень.

Нагадаємо, відповідно до рішення виконкому, у місті затвердили низку локацій, де можна розміщувати пункти з реалізації хвойних дерев до новорічних та державних свят.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні