Sony повертає гроші покупцям Cyberpunk 2077

0
2
Sony повертає гроші покупцям Cyberpunk 2077
Sony Interactive Entertainment тимчасово прибрала з PlayStation Store нову відеогру Cyberpunk 2077 після численних скарг користувачів на помилки. Про це повідомляється на сайті компанії.

Геймерам також пообіцяли повернути гроші, витрачені на купівлю гри.

"Ми хочемо, щоб всі наші клієнти були задоволені своїм ігровим досвідом, тому ми повернемо гравцям всі кошти, витрачені на купівлю Cyberpunk 2077", - підкреслили в компанії.

При цьому в Sony не назвали дату, коли планують повернути відеогру в магазин.

Як повідомило агентство Reuters, через негативні відгуки про гру акції польської компанії-розробника CD Projekt RED впали майже на 20%.

У CD Projekt RED підкреслили, що припинення продажів є тимчасовим, і вони докладають всіх зусиль, щоб повернути Cyberpunk 2077 в PlayStation Store якомога швидше.

Гравці, які вже придбали Cyberpunk 2077 і не хочуть повернення коштів, зможуть надалі користуватися відеогрою. Підтримка консольних версій гри не припиниться.

"Ми дуже розчаровані інформацією, яка доводить, що гра просто не була готова до дебюту в грудні, і рішення про її запуск було великою помилкою", - заявив Кацпер Копрон, аналітик брокерської компанії Trigon DM.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні