--> У Луцьку на проспекті Перемоги руйнується будинок. ФОТО. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку на проспекті Перемоги руйнується будинок. ФОТО. ВІДЕО

1
1
У Луцьку на проспекті Перемоги руйнується будинок. ФОТО. ВІДЕО
У Луцьку на Перемоги руйнується багатоповерхівка. ЖКП №3, який є управителем будинку №25 на проспекті Перемоги у Луцьку, замовив професійну експертизу опорних стін.

Про це повідомляє 12 канал.

Це вирішили зробити після того, як у двох квартирах просіли міжкімнатні стіни.

Нагадаємо, в одній з квартир підлога у ванній кімнаті просіла на десять сантиметрів вниз. У сусідній квартирі одна зі стін вкрилась тріщинами, а двері – перекосились.

За словами керівника ЖКП Руслана Юлдашева, спеціалісти обстежили опорні стіни. Ніяких пошкоджень там не виявили, тож небезпеки для мешканців, за його словами, немає.

Що ж до міжкімнатних стін, то їх не оглядали, оскільки це не компетенція ЖКП.

Втім, там пояснюють, що цю багатоповерхівку звели у 1965-му році експериментальним способом, без фундаменту під міжкімнатними стінами. Через це, каже директор, перегородки між кімнатами з часом можуть просідати.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже жалко, що у цьому будинку по проспекту Перемоги, буд. №25 не проживають ті, хто будував таким чином цей експериментальний у лапках будинок: керівник та заступники будівельно-монтажного управління, прораби, бригадири, робітники, представники комісії, що приймали та підписували акти. А краще, щоб у такому будинку проживали їх діти. Гадаю, що це не поодинокі випадки, таких порушень можна знайти при будівництві кожного будинку, навіть нових елітних багатоповерхівок. Відчувається, що смердить тут при будівництві дуже навіть - окозамилюванням та підлабузнюванням чиновницьким і т.п.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні