Увага! Волинян попереджають про новорічно-різдвяні шахрайські схеми

0
8
Увага! Волинян попереджають про новорічно-різдвяні шахрайські схеми
У переддень новорічно-різдвяних святкувань зростає ймовірність шахрайських дій з боку зловмисників.

Зокрема, певні особи можуть телефонувати до платників податків нібито від імені фахівців податкової служби та спонукати їх до неправомірних дій, - застерігають у секторі з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Волинській області.

Оскільки така практика неодноразово мала місце в минулому, платників податків просять не реагувати на прохання шахраїв та негайно повідомляти про факти вимагання неправомірної вигоди Національну поліцію України.

Водночас у податковій службі Волині нагадують, що про порушення антикорупційного законодавства посадовцями податкової служби на Волині варто інформувати сектор з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Волинській області на електронну адресу vl.kor@tax.gov.ua.

Інформація у такому повідомленні повинна стосуватися конкретної особи та мати фактичні дані, які можуть бути перевірені, а також підкріплена доказами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні