«Волиньгаз» хоче підняти ціну на доставку газу: прикриваються зарплатою працівників

3
-4
«Волиньгаз» хоче підняти ціну на доставку газу: прикриваються зарплатою працівників
Підвищення тарифу на транспортування газу АТ "Волиньгаз" дозволить підвищити заробітну плату його працівникам. Це є ключовим моментом.

Про це заявив фінансовий директор товариства Андрій Тимчишак під час обговорення проєкту рішення, ініційованого депутаткою Луцькради Аллою Надточій, на сесії Луцької міської ради 17 грудня.

Нагадаємо, АТ "Волиньгаз" має намір підвищити тариф на транспортування газу на 73,5 % з 1 січня наступного року.

Зі слів Андрія Тимчишака, на підприємстві працює понад тисяча осіб. І саме збільшення тарифу дозволить підняти їм заробітну плату.

"Ключовим моментом в тарифі є приведення заробітної плати до рівня хоча б середньої по промисловості. І нарешті, це дозволить призупинити відтік кадрів, закриє питання з кадровим голодом і виконанням функцій по забезпеченню безперебійним газопостачанням", – зазначив він.

Депутат Луцькради від ВО "Свобода" Андрій Білан зауважив, що між зарплатами звичайних працівників та ТОП-менеджерів установи - прірва.

"Я впевнений, що середня ланка заробляє небагато, але оцей розрив (між зарплатою керівників та рядових спеціалістів) можна побачити. Можливо, вам варто збалансувати зарплати керівництва та середньої ланки за рахунок встановлення адекватної заробітної плати для керівників?" - поцікавився депутат.

Також він запитав, якою ж є середня зарплата рядових працівників і керівництва підприємства. Адже в Нафтогазі заявляли, що за останні роки у 10 разів збільшили зарплату для керівництва.

Андрій Тимчишак відповів, що середня заробітна плата працівників "Волиньгазу" за поточний рік становить близько 10 тисяч грн і є нижчою ніж середня по промисловості в регіоні. Рівень зарплати керівництва, з його слів, також нижче рівня зарплат по регіонах. Проте конкретної цифри фіндиректор не озвучив.

"Я не уповноважений зараз розкривати цю інформацію", – заявив він.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Середня з/п це ніщо! Нехай озвучать з/п керівників. Там сотні тисяч в місяць! Може варто поділитися?
Відповісти
А власники-олігархи не хочуть поділитися?!
Відповісти
Збільшили, за 19 робочих днів січень місяць слюсар 3 розряду отримав 4500 грн, живемо!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні