Назвали часті причини самотності

0
-5
Назвали часті причини самотності
Причинами самотності може бути, як страх, так і закладена поведінка з дитинства.

Це потрібно зрозуміти, щоб її позбутися, пише видання Cosmo.

Однією з причин може бути виховання. Тобто на самотність програмувати можуть ще з дитинства. Наприклад, якщо хтось з батьків все життя казав: "Без мужиків жити простіше". Така поведінка настільки в'їдається в мозок, що в дорослому житті здається: можна легко обійтися без чоловіків або з ними одні проблеми.

Часто люди навіть не здогадуються, як "ідеальний партнер" повинен виглядати або що робити. Просто нафантазують якийсь образ й інтенсивно чекають, що одного разу він з'явиться й виконає всі бажання.

Незадоволення собою - одна з важливих причин самотності. Не важливо, чого це стосується – зовнішності, фігури, посади або можливостей. Якщо людина не задоволена собою, вона відразу закривається і нікого до себе не підпускає. Вона може навіть максимально будувати навколо себе барикади, аби ніхто не дізнався про переживання.

Людина також може бути самотньою, якщо цілий тиждень сидить в офісі, їздить на курси, відвідує тренінги та щось вивчає. До того ж, щоб мати хороші стосунки, над ними потрібно постійно працювати. Отже, знаходити час на щось ще, крім розвитку особистості.

Також дехто боїться навіть емоційної близькості. Важко розкриватися, розповідати про себе, когось впускати у своє життя. У такому випадку без допомоги психологів не впоратися.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні