У Луцьку обговорять бюджет на 2021 рік

0
-5
У Луцьку обговорять бюджет на 2021 рік
Про це повідомляють на веб-сайті Луцької міськради.

Відповідно до Порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України 03.11.2010 № 996 (зі змінами), та Положення про електронні консультації та опитування в місті Луцьку, затвердженого рішенням виконавчого комітету 20.03.2019 № 172-1, з метою врахування думки громадськості щодо проекту бюджету Луцької міської територіальної громади на 2021 рік, 21 грудня о 16:00 в залі засідань міської ради відбудеться обговорення проекту рішення міської ради «Про бюджет Луцької міської територіальної громади на 2021 рік».

З метою дотримання карантинних обмежень, викликаних поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, громадське обговорення проекту рішення міської ради «Про бюджет Луцької міської територіальної громади на 2021 рік» буде проводитися в режимі онлайн шляхом прямої трансляції на сайті Луцької міської ради.

Обговорення проекту рішення міської ради «Про бюджет Луцької міської територіальної громади на 2021 рік» за участю представників громадських організацій, науковців та мешканців громади проведуть із застосуванням платформи електронної демократії. Свої пропозиції та зауваження можна вносити протягом терміну обговорення проекту рішення за посиланням.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні