Путін опиниться в міжнародному суді?

6
3
Путін опиниться в міжнародному суді?
Президент Росії Володимир Путін при певних умовах може стати фігурантом розслідування військових злочинів у Криму та на Донбасі. Це залежить від того, наскільки далеко зайде міжнародне слідство.

Пише РБК.

За його словами, варіант того, що на лаву підсудних потрапить міністр оборони Росії або саме Путін, залежить від того, наскільки далеко суд в Гаазі зайде в розслідуванні ланцюжка злочинних наказів.

"Ми бачили, що до міжнародних кримінальних судів раніше потрапляли навіть глави держав, як Слободан Мілошевич з Сербії, але зараз загадувати про це рано", - зазначив Кулеба.

Він також підкреслив, що розуміє бажання українців побачити Путіна на лаві підсудних.

"Я не проти... але ми знаходимося в середовищі чітких юридичних дій... Тому вони зайдуть так далеко, наскільки фактів і жорстких юридичних доказів вони зможуть зібрати", - додав міністр.

Нагадаємо, раніше Міжнародний кримінальний суд в Гаазі оприлюднив новий звіт про ситуацію в Україні і заявив, що щодо воєнних злочинів будуть відкриті кримінальні справи, оскільки національні слідчі органи України та Росії не діють або не можуть покарати винних.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кулеба , то рагуль
Відповісти
Рогоносець, і кремлівський бот!
Відповісти
Тодi Обаму з Бушем до суду
Відповісти
Кулеба Дмитро Іванович мені нагадує свого попередника російського походження хлопця з м. Курська РФ - Клімкіна Павла Анатолійовича. Той також шльопав, шльопав язиком і залишився на політичному смітті.
Відповісти
При ЗЕвладі такого нічого не буде!
Відповісти
То, що тут каже нам цей Кулеба, а решта бажаючих призивають це болюче питання обговорювати - ніколи не буде при любій владі в Україні. Колишня Югославія це не РФ, а Росія це не колишня Югославія.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні