--> Водіїв будуть контролювати більш ретельно за допомогою нової відеосистеми | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Водіїв будуть контролювати більш ретельно за допомогою нової відеосистеми

0
-1
Водіїв будуть контролювати більш ретельно за допомогою нової відеосистеми
В Україні запустили ще одну систему фіксації відеоспостереження на трасі. Систему запущено в Борисполі, пише УНІАН.

Йдеться про функціонування 48 відеокамер, серед них 24 камери з функцією розпізнавання автомобільних номерних знаків. Про це йдеться на офіційному сайті МВС.

Як зазначив голова поліції столичної області Андрій Нєбитов: характерними особливостями технічного рішення впровадженої системи є те, що всі відеокамери підключені до обласної загальної системи "безпечна Київщина".

"Саме така система відеоспостереження забезпечує наскрізний контроль транспортних потоків на магістралях столиці та Київської області, використання єдиних списків автомобілів та осіб, які перебувають у розшуку, реалізацією технологій розпізнавання автомобілів за державними номерними знаками. Все це дозволить місцевим правоохоронцям попередити правопорушення та оперативно розкрити злочин, у разі його вчинення", — зазначив Нєбитов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні