Затримали групу осіб, які збували фальшиві долари. ФОТО

0
4
Затримали групу осіб, які збували фальшиві долари. ФОТО
Триста п’ятдесят доларів за тисячу фальшивих — саме стільки просили учасники злочинної групи за підроблену іноземну валюту.

Після реалізації гроші «розходилися» містами України, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.



До злочинної групи увійшли троє осіб. Усі вони познайомилися ще до організації незаконного бізнесу — тріо заробляло тим, що ганяли та перепродавали автомобілі. Один з них займався ще й валютними операціями.



За попередньою інформацією, підозрювані розповсюджували фальшиву валюту, продаючи її клієнтам, або розраховуючись нею за товар. Відрізнити підробку від оригіналу було складно.

Гроші, ймовірно, чоловіки отримували з-за кордону. Після того, як докази були зібрані, правоохоронці спільно з бійцями спецпідрозділу КОРД провели спецоперацію.



Одночасно провели шість обшуків за місцем проживання підозрюваних, а також в інших місцях, до яких вони мали відношення — автомобілі, підсобні приміщення.



Під час обшуків оперативники виявили та вилучили мобільні телефони, записники, сім-картки, близько п’ятнадцяти тисяч доларів, зброю, а також номерні знаки, ключі та документи на транспортні засоби.





Вилучені гроші передали на експертизу. Встановлюють правоохоронці також походження зброї, автомобільних номерів та документів на транспортні засоби, а також перевіряють підозрюваних на причетність до незаконного заволодіння автівками на території України. Триває слідство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні