--> У Луцьку затвердили склад виконкому | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку затвердили склад виконкому

0
2
У Луцьку затвердили склад виконкому
На розгляд депутатів було винесене рішення про затвердження персонального складу виконавчого комітету Луцької міської ради. Депутат від ГО «Свідомі» Тарас Шкітер висловив сумніви щодо доцільності прийняття законопроекту, та закликав депутатів утриматись від прийняття рішення.

Алла Надточій при цьому зауважила, що на сесії відсутні представники освіти та підприємництва. Вона висловила думку, що необхідно зробити так, щоб всі галузі мали можливість представництва.

Однак, абсолютною більшістю голосів рішення про затвердження персонального складу виконкому було затверджене на сесії.

До складу чинного виконкому увійшли: старости територіальних громад, приєднаних до Луцька, Валерій Боярський, Валерій Войнаровський, Олександр Гурський, Галина Матвіюк, Марія Якубовська. А також: голова правління ОСББ «Вікторія Луцьк-1», «Євродвір-Луцьк», «Євродвір», ОСББ «Молоді-7» Петро Бойко, директор ТзОВ «ВИШКІВ-БРУК» Сергій Балицький, приватний підприємець, адвокат Юрій Бондарук, директор ТОВ «Тепло-Енерго-Центр» Богдан Денисюк, управляючий ТОВ «Волиньрестконсалттехнології» Олег Іванюк, адвокат Іван Пікун, директор ТзОВ «ТРК «МІКС», голова громадської спілки «Спілка воїнів АТО» Олександр Серватович, приватний підприємець, заступник голови Волинської обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану Олександр Тиводар, приватний підприємець Олег Чернецький, заступник директора КП Інформаційно-аналітичний центр «ВОЛИНЬЕНЕРГОСОФТ» Віктор Ящук.

Також у ході слухань було прийняте рішення про присвоєння 5 рангу посадової особи місцевого самоврядування міському голові Ігорю Поліщуку та визначення умови оплати праці на цій посаді.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні