Рівнянин покрав на Волині акумулятори аж із 8 машин

0
4
Рівнянин покрав на Волині акумулятори аж із 8 машин
Луцька місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення 23-річним жителем Рівненщини низки крадіжок на Волині.

Слідство встановило, що упродовж липня-серпня 2020 року молодик викрав акумуляторні батареї із восьми автомобілів, припаркованих поблизу обійсть у селах Луцького району. Про це інформує пресслужба прокуратури.

Власникам майна він завдав матеріальної шкоди на суму понад 35 тисяч гривень.Невдовзі обвинувачений у вчиненні цих злочинів молодик, який щиро розкаявся у скоєному та відшкодував потерпілим збитки, постане перед судом.

Зауважимо, що санкцією ч.2 ст. 185 КК України за вчинені повторно крадіжки передбачено покарання до п’яти років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні