--> Обшуки в мережі піцерій: звинувачують у несплаті 75 мільйонів гривень податків. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Обшуки в мережі піцерій: звинувачують у несплаті 75 мільйонів гривень податків. ФОТО

0
2
Обшуки в мережі піцерій: звинувачують у несплаті 75 мільйонів гривень податків. ФОТО
Правоохоронці викрили менеджмент мережі піцерій в ухиленні від сплати податків в особливо великих розмірах.



Державна фіскальна служба України звинуватила керівництво мережі піцерій, що працює в Україні під міжнародним брендом, в ухиленні від сплати податків в 75 мільйонів гривень. Про це повідомляє пресслужба ДФС.



Під час обшуків помешкань податківці знайшли цифрові носії, чорнові записи, фінансово-господарські документи і гроші.

"Фактично, посадові особи одного з ТОВ, діючи в складі організованої групи, протягом тривалого періоду здійснювали на території України реалізацію товарно-матеріальних цінностей через стаціонарні та інтернет-магазин і приховували реальні обсяги отриманого доходу, використовуючи підконтрольних фізичних осіб-підприємців, дохід яких фактично повинен був декларуватися ТОВ", - повідомили податківці.



Яку мережу піцерій підозрюють в ухиленні від сплати податків - не повідомляють. Як припускають у коментарях під новиною у Фейсбук користувачі, мова може йти про Domino's Pizza. У компанії інформацію не коментували.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні