Стало відомо, хто першим піде з «Шахтаря» і за великі гроші

0
0
Стало відомо, хто першим піде з «Шахтаря» і за великі гроші
Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін поділився думкою про молодих футболістів команди.

"Ми вгадали з Соломоном, Маркосом Антоніо, Майконом, Додо. Часом потрібні певні обставини, щоб футболіст розкрився. Їх багато. Часом зміни можуть впливати на рівень футболіста в конкретно взятий час.

Але якщо розтягнути все це в процесі, я впевнений, що всі вони досягнуть результату. Час перекриє всі недоліки, які зустрічаються. У нас є величезне бажання їм допомогти, це ж наші інвестиції. Тренерський штаб робить усе, щоб це виходило, - читує спортдира "гірників" gazeta.ua.

- Нам пощастило, що Каштру вміє працювати з молодими футболістами.

У нас стратегія проста: беремо молодих хлопців і доводимо їх до найвищого рівня. Додо ми віддали в його клуб у Португалії. Він побув у Каштру сезон, він його знав. Грав, а сьогодні ним і "Баварія" цікавиться, і інші клуби. Думаю, він один з перших, хто піде за великі гроші", - сказав Палкін.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні