--> На Волині планують створити навчальний комплекс на основі пустуючого інтернату та ліцею | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині планують створити навчальний комплекс на основі пустуючого інтернату та ліцею

0
3
На Волині планують створити навчальний комплекс на основі пустуючого інтернату та ліцею
Іваничівська селищна рада планує взяти на баланс приміщення колишньої школи-інтернату, яке наразі належить області й пустує. Про це повідомила голова Іваничівської ОТГ Лідія Томашевська 15-го грудня під час пленарного засідання, пише Буг.

За її словами, приміщення школи-інтернату варто доєднати до місцевого ліцею № 1 і створити навчальний комплекс, аби учні могли навчатися в одну, першу зміну.

«Зараз це обласна комунальна власність. Але наразі область передає багато об’єктів на баланс ОТГ. І це приміщення нам пропонували забрати, та й ми самі цього хотіли.

Об’єкт в дуже хорошому стані. І буде прикро, якщо він почне руйнуватися.

Приміщення школи-інтернату і школи № 1 знаходяться поряд, тому можна створити єдиний навчальний комплекс.

Це для того, щоб навчання в школі не було в дві зміни. Бо ті діти, які навчаються у другу зміну, змушені повертатися додому, коли на вулиці вже темно. А це страшно і небезпечно», – наголосила Лідія Томашевська.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні