На Житомирщині заявили про багатомільйонні збитки через «чорних лісорубів»‎

0
-2
На Житомирщині заявили про багатомільйонні збитки через «чорних лісорубів»‎
Крім сплати всієї суми збитків, браконьєри також будуть нести відповідальність згідно зі статтею 246 Кримінального кодексу, яка передбачає штраф або позбавлення волі.

На території Бабичівської сільської ради в Житомирській області виявлена ​​масштабна вирубка лісів. Завдані збитки сягають 6,3 мільйона гривень. Про це у вівторок, 15 грудня, повідомляє прес-служба Державної екологічної інспекції України (ДЕІ).

"Особи зловмисників не встановлені. Зважаючи на те, що порушення має ознаки кримінального, ДЕІ направила матеріали перевірки до правоохоронних органів, які і будуть шукати порушників", - зазначив глава ДЕІ Андрій Мальований.

За словами глави ДЕІ, особи, які вчинили злочин, будуть відшкодовувати збитки, завдані навколишньому середовищу, і нести кримінальну відповідальність.

"За таку вирубки браконьєри, крім сплати всієї суми збитків, також будуть нести відповідальність згідно зі статтею 246 Кримінального кодексу, яка передбачає штраф за порушення на суму від 17 до 25 тис. 500 гривень або обмеження чи позбавлення волі на термін до трьох років", - додав керівник Держекоінспекції.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні