Айфонів стане ще більше?

0
2
Айфонів стане ще більше?
Компанія Apple планує збільшити виробництво iPhone в 2021 році . Цей крок відбувається в той час, коли вони вже стикаються з дефіцитом кількох компонентів для iPhone 12 серії.

Пише iTech.

Згідно з повідомленням , Apple планує виготовити 96 мільйонів iPhone в першому півріччі 2021 року. Це збільшення на 30% у річному обчисленні, що, як повідомляється, пов’язане з попитом на 5G-пристрої. Apple забезпечила підключення 5G до iPhone за допомогою iPhone 12 серії. З тих пір на пристрої є великий попит у Європі, Китаї та інших азіатських ринках. Фактично, початковий попит передбачав двотижневий період відновлення через дефіцит поставок .

У будь-якому випадку, у звіті йдеться про те, що Apple скерувала постачальників готуватися до цілі, яка також включає iPhone 11 та iPhone SE . Крім того, Apple також планує зробити це глибоко, із загальним обсягом поставок 230 мільйонів iPhone наступного року. Нещодавно Apple висунула Xiaomi на 4-е місце в глобальних поставках смартфонів.

Точніше, компанія поки що відправила 116 мільйонів iPhone в 2020 році. З них, згідно з повідомленням, більшість відправлень надходять з пристроїв 5G .

Apple і вирішення головних проблем

Однак Apple має вирішити головну проблему, щоб досягти мети на наступний рік. Хоча у звіті сказано, що Apple має достатньо запасів процесорів, вона все частіше стикається з нестачею компонентів . Нещодавній звіт про дефіцит мікросхем для iPhone 12 Pro, який може тривати до 2 кварталу 2021 року, дає більше поганих новин.

Це ще не все, як сказано у звіті, незважаючи на перерозподіл частин iPad до iPhone 12, Apple гониться за іншими компонентами, щоб задовольнити попит. Експерти також стверджують, що, хоча в 2021 році очікується позитивна атмосфера, Apple не отримає вигоди від відсутності Huawei, на відміну від інших компаній . У будь-якому випадку, метою Apple на 2021 рік є збільшення на 20% у річному обчисленні з 2019 року.

Починаючи з 2021 року, у нього вже є великий попит на iPhone 12Pro, 12 Pro Max, але не дуже велика потреба до iPhone 12 і 12 mini.

Теги: iPhone, Apple
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні