Волинські депутати вимагають правової оцінки адекватності дій голови ОДА

3
0
Волинські депутати вимагають правової оцінки адекватності дій голови ОДА
Постійна комісія Волинської облради з питань законності підтримала звернення групи депутатів щодо надання правової та політичної оцінки неадекватним діям голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка, пише ВолиньUA.

Голова комісії Анатолій Вітів повідомив, що до них надійшло звернення групи депутатів стосовно ганебної поведінки голови ОДА Юрія Погуляйка.

"Стіни Волинської обласної ради ще не чули і не бачили такого шоу, яке влаштував Юрій Погуляйко. Це рівень Кварталу. Обласна рада вже дала негативну оцінку роботі очільника ОДА. Тепер настав час надати політичну та правову оцінку діям та висловам Погуляйка у коридорах ради. І закликати Зеленського терміново відправити його у відставку", - зауважив Анатолій Вітів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що ви хотіли від "посадника " "екс-очільника" 95кварталу
Відповісти
Разом з Бондаром, Ві тівим і на них подібних
Відповісти
Вчинення державним службовцем діянь у стані крайньої потреби або необхідної оборони виключають можливість застосування дисциплінарного стягнення. Лайк, хто вважає, що перестати бачити палицепикі морди у владі є крайньою потребою Волинян.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні