На Волині ресторатора оштрафували за весілля під час карантину

0
1
На Волині ресторатора оштрафували за весілля під час карантину

Власника кафе "Княжий келих" (Рожищенський район), в якому, попри карантинні обмеження, гуляли весілля, оштрафували. Про це пише Район. Рожище.

Підприємець 15 листопада здійснив прийом відвідувачів (приблизно 40 осіб) у вказаному закладі громадського харчування. Під час розгляду справи в суді чоловік свою вину у вчиненні такого правопорушення визнав повністю.

Він розповів, що у квітні цього року у кафе прийняли замовлення на проведення весілля. 12 листопада зранку завезли харчі та почали підготовку до дійства. Після обіду цього ж дня підприємцю стало відомо, що 14 та 15 листопада заборонена робота закладів громадського харчування, тому про це повідомив замовників.

Однак, зважаючи, що гості були запрошені на весілля, замовники заперечили проти відкладення заходу, і вирішили його таки провести. Зазначив, що святкування весілля закінчилося о 20:00 15 листопада.

Суд постановив визнати чоловіка винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 44-3 Адміністративного кодексу, і піддати його адміністративному стягненню у виді штрафу в розмірі 17 000 гривень.

Також він має заплатити 420 гривень судового збору в дохід держави.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні