На Волині викрили канал нелегальної міграції

0
-3
На Волині викрили канал нелегальної міграції
На Волині прикордонники викрили канал нелегальної міграції громадян Туреччини до країн ЄС.

Спільними зусиллями співробітників Державної прикордонної служби України та Прикордонної варти Республіки Польща протягом листопада-грудня затримано сімох нелегальних мігрантів – громадян Туреччини.

Усі вони мали намір незаконно потрапити до країн ЄС через ділянку кордону в межах Волинської області, повідомляє пресслужба Луцького прикордонного загону.

Оперативниками Луцького прикордонного загону було встановлено, що організував незаконне переправлення турків їхній співвітчизник, який тривалий час проживає на території ЄС.

У рамках взаємодії, інформація щодо організатора надана польським правоохоронцям для подальшої реалізації з метою повної ліквідації каналу незаконної міграції.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні